Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


BabyOno Interaktív BabaKönyv - Friendly Forest

BabyOno Interaktív BabaKönyv - Friendly Forest
  • BabyOno Interaktív BabaKönyv - Friendly Forest
  • BabyOno Interaktív BabaKönyv - Friendly Forest

Termék ára
4 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
BOno549
Megosztom
Funkciók
Tömeg
80 g/db
Rövid leírás a termékről

BabyOno Szenzoros Babakönyv - Friendly Forest

Az érdekes FRIENDLY FOREST szenzoros könyv egyrészt a csecsemőknek, másrészt kisgyermekeknek készült. Serkenti a gyermek fejlődését már a legkisebb kortól. 

A csecsemőknek szóló oldala nagy színkontraszton alapszik. A fekete, a fehér és a vörös színeket már csecsemőkorban észleli a gyermek. A nagy méretű figurákat mutat be - erdei állatokat és növényeket. Fejleszti a motorikus képességeket - támogatja a fej elfordításának és emelésének, valamint később az oldalra és a pocakra való átfordulás folyamatát.

Az idősebb gyermekek számára készült oldal a sokszínű képeknek és a babatükörnek köszönhetően serkenti az észlelést. Arra ösztönzi, hogy használja a kezeit, a térbeli színes szalagoknak köszönhetően támogatja a fogási reflexet. Ezenkívül fejleszti a gyermek hallását finoman susogó elemek és a belsejében elhelyezett csipogó segítségével, valamint a különböző anyag textúrákon keresztül a tapintást, észlelést.

A könyv segít a gyerekkel való interakcióban - a szülő megnevezheti és leírhatja az erdei világot, megtaníthatja a gyermek hangjait és szavait. Ez a megfelelő játék használatával együtt töltött idő nagy hatással van az érzelmi kötelék elmélyítésére.

A termék puha és kellemes tapintású, így a gyermek örömmel játszhat - hajtogathatja, kinyithatja és megfordíthatja a könyvet.

A termékhez rögzített funkcionális szalagok a gyermekágyhoz köthetők, ennek köszönhetően a könyv nemcsak oktatási termékké válik, hanem fejvédőként is szolgál.
Jellemzői:

- A termék tisztán tartható. Kézzel mosható 30 Celsius fokon.

- Fejleszti a gyermek fantáziáját
- Kiálló címkék és további csikorgó és zörgő elemek, amelyek felhívják a figyelmet
- Formák és hangok, babatükör révén fejleszti a kognitív képességeket
- Puha és kellemes tapintású
- Kiságyban fejvédőként működik
MŰSZAKI ADATOK:
- Anyaga: 100% poliészter
- A kibontott füzet méretei: szélesség 84 cm x magasság 15 cm
- A csomag méretei: szélesség 16 cm x magasság 41 cm x mélység 3 cm
- Súly: 0,08 kg

Webáruház készítés