Termékajánló
Hírlevél
Házhozszállítás

Termék részletek


Baby Mix Oldalfalas Játszószőnyeg BagolyNew

Baby Mix Oldalfalas Játszószőnyeg BagolyNew

Termék ára
12 990 Ft
Cikkszám
JSZBM3261CE-6700
Megosztom
Funkciók
Tömeg
1 kg/db
Rövid leírás a termékről

Miért is jó a játszószőnyeg?
A kelengyelistát nézegetve, lehet, hogy először úgy gondolod, hogy a játszószőnyeg vásárlása felesleges pénzkidobás. Pedig hidd el, több szempontból is csoda jó dolog!
Kedves kis figurákkal, vidám színeivel segíti játékos formában gyermeked tanulását. Fejleszti a kisgyermek érzékszerveit - látását, hallását, tapintását. Kellemes tapintású anyagokkal, csörgő részekkel, babatükörrel, a játékívre akasztható (adott esetben cserélhető) játékokkal kellemes perceket tölthet el gyermeked, mindezt biztonságban.
Szakemberek már 2-3 hónapos kortól ajánlják, hogy naponta pár percet hason fekve töltsön a gyermek, így erősödik izomzata. Az első félévben fejlődnek leginkább a babák motorikus képességei, ekkor kezdik el felfedezni a körülöttük lévő világot. Erre remek lehetőséget biztosít egy jól megválasztott játszószőnyeg!

A termék tulajdonságai

A Baby Mix játszószőnyeg puha, minőségi anyagból készült. A játszószőnyeg tartozéka egy nagyméretű dupla játékhíd különböző játékokkal. A játékok levehetők és cserélhetők. A játszóhíd játékai közt találhatók csörgő, sípoló plüssök is. A játékhíd eltávolítható a szőnyeg nélküle is használható. A vidám színek és formák elszórakoztatják a gyermeket és magukra vonják a figyelmét. A játszószőnyeg biztonságos, barátságos közeget teremt a baba számára. Az első hónapokban oldalfalas szőnyegként még nagyobb biztonságot nyújt a babának, később azonban az oldalfalak lehajthatóak ezáltal növelhető a szőnyeg mérete.

Színei, mintái, formái és játékai fejlesztik a baba érzékelését, látását, taktilis/tapintás általi észlelését, szem-kéz koordinációját, finom motorikáját, probléma megoldó képességét.

A játékhíd leszedhető. A játszószőnyeg összehajtható, így kis helyen is tárolható. Tartozéka egy tárolásra alkalmas táska. 

Mérete oldalfalas szőnyegként 60x75cm, magassága kb 52 cm. Kiterített mérete 90x110cm. 

3 hónapos kortól ajánlott.

A termék megfelel minden EU-s, magyar normának. Egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. 
Tisztítási javaslat: 30 fokos, semleges mosószeres vízben, kézzel mosva.

Webáruház készítés